Reviews

Stanley
Volgde: Coaching Sessies

Tot twee maal toe een live coaching mogen doen bij Jorn. Een super sympathieke jongen met veel kennis en is altijd bereid om te helpen. Na de 1e sessie had ik meteen besloten om er nog 2 te nemen. Ik heb enorm veel waarde en nieuwe inzichten kunnen halen uit de eerste twee uur, voornamelijk op het gebied van product research. Van het zoeken naar producten tot aan het inkoop proces heeft hij mij op meerdere punten tips en tricks weten te geven. Ik ben er van overtuigd dat ik met zijn tips mijn business naar een hoger niveau kan brengen. Kortom een heel fijn iemand om mee te werken!
Daniel

Volgde: Next Level Traject

De investering in de training is het geld meer dan waard je kan bij hem ook terecht met vragen

pluspunten
- Fijne communicatie
- Leerzaam
- Vragen zijn altijd welkom
- Slimme strategieën

Minpuntje
- Het zijn maar 4 sessies waardoor je wel gericht aan de gang moet
Jan

Volgde: Traject Tot 10K

Door het coachen van Jorn heb ik mijn beste maand tot nu toe verdubbeld, de calls zijn duidelijk.
Jis

Volgde: Starters Traject

Hey allemaal, de coaching van Jorn is echt om aan te raden. Van te voren kan jij als student aangeven waar jij het over wilt hebben, dat gaat hij behandelen in zijn call. Ook kan je hem de hele dag berichtjes sturen met vragenđŸ”„
Abdoulaye

Volgde: Traject Tot 10K

Goed contact, reageert snel is er echt om je te helpen kortom
top begeleiding/ coaching
Oscar

Volgde: Coaching Sessie

Tijdens mijn coachingsessie met Jorn merkte ik gelijk dat zijn ervaring van pas kon komen. Ik heb dan ook verschillende nieuwe inzichten gekregen om mijn brand verder uit te bouwen. Top sessie!
Martijn

Volgde: Traject Tot 10K

"Het fijnste aan de coaching is dat Jorn altijd paraat staat voor je vragen zodat je t.a.t. direct door kunt als je ergens tegenaan loopt. Daarnaast geeft hij je goeie inzichten m.b.t. product research (anders dan op de boloo training; een mooie aanvulling dus) en helpt hij je bij het maken van beslissingen. Als je je groei wilt accelereren is het sowieso top!"
Shae Fokke

Volgde: Coaching Sessie

Net een coaching sessie gehad van Jorn nadat we contact hadden via Instagram. Ik ben pas sinds kort begonnen met bol en hij heeft mij gelijk alle dingen duidelijk gemaakt die voor mij onduidelijk waren! Zeker een aanrader! đŸ‘ŒđŸŒ
Patrick

Volgde: Coaching Sessie

Jorn is een chille gast om mee te praten. Ik heb weer nieuwe inzichten gekregen tijdens de coaching sessie.
Ryan

Volgde: Starters Traject

Cursus gevolgd betreft product research. Het volgen van de cursus heeft mij erg goed geholpen. Ik weet nu een stuk meer van product research waardoor ik met mijn bedrijf kan groeien. Jorn is erg aardig en behulpzaam. Bij vragen buiten de cursus om is hij ook altijd snel te bereiken.
Ricardo

Volgde: Traject Tot 10K

Jorn is een goede coach! Heeft verstand van zaken en is zeer behulpzaam
Eric

Volgde: Starters Traject

Prima coaching, heldere uitleg en leuke tips.
Sofian

Volgde: Traject Tot 10K

Jorn is een geweldige coach. Hij ondersteunt je en help je waar echt nodig is. Ook als hij geen actie ziet begeleid en help hij tot je het echt haalt!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk services